Grip

Wat als u het gevoel heeft dat u geen grip kunt krijgen op uw medewerkers. Als er dingen spelen die onder de oppervlakte blijven en waar u niet de vinger op kunt leggen. Of als u het gevoel heeft dat de medewerkerstevredenheid omhoog kan maar u sociaal wenselijke antwoorden terugkrijgt.

Nulmeting

Wij zetten de mystery employee in aan het begin van een traject om een nulmeting te doen. Een startpunt van waaruit we resultaten meetbaar kunnen maken. Niet om medewerkers af te luisteren, maar te inventariseren wat zij nodig hebben om maximaal te functioneren. Uiteraard gaan wij zeer voorzichtig om met vertrouwelijke informatie die u, uw medewerkers of uw bedrijf kunnen schaden. Onze mystery employee werkt mee! Kijkt door de ogen van de medewerker.

Nulmeting

Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Hoe minder mensen weten over het inzetten van onze professionele Mystery Employee hoe beter. Het is alleen wel belangrijk dat we weten waar de focuspunten liggen. Zo weet de undercover werknemer precies waar hij op moet letten en zal hij tijdens zijn rapportages vooral uitwijden over de focuspunten. Wij hanteren een aantal standaard focuspunten maar de opdrachtgever kan zelf ook accenten aangeven.

Wij zullen de juiste Mystery Employee bij uw organisatie zoeken. Dit is afhankelijk van de ondersteunende dienst waarin hij zal meewerken.